Out-of-the-box thinking: a unique transformation of a barn into a comfortable dwelling in England

The Brotherton Barn private home

The solution was ingenious, to say the least. Instead of adding an upstairs, the project developers increased the living space by going deeper into the ground. Thus, the floor in the dwelling was slightly below the landscape level.

Brotherton Barn home interior design
Interior design of the kitchen
Stairs to the second floor
Glass floor on the second level of the house
Bathroom interior design
The exterior of the Brotherton Barn house
Plan of the second floor of the Brotherton Barn
First floor plan
Rate the article
( No ratings yet )
Add comments

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: